mit allns, wat dorto hörrt mit Freesenbrood oder kott anbraaden, un `rösten Zippeln, Jus un Braadkantüffeln
fiin sneden Schieven vun Kalbsrücken mit husmokter Schü vun Thunfisch. In Italien seggt man <#Vitello Tonnato> dorto
fiin sneden Schieven vun Kalbsrücken mit husmokter Schü vun Thunfisch. In Italien seggt man <#Vitello Tonnato> dorto
mit allns, wat dorto hörrt mit Freesenbrood oder kott anbraaden, un `rösten Zippeln, Jus un Braadkantüffeln
mit krochen Cortinas un huusmokter Sauce Rouille
mit anmaakte Thymiantunk dorto mediterran‘ Gemös un Kantüffelgratin
een Holstiener Spezialität freesch ut’n Backofen mit lecker Schü, Rotkruut un Kantüffelklüten vun uns selben maakt
as dat wurd all seggt unnerscheedlich Fisch un Kantüffel schmort in de Pann, mit Senfstipp un Salaat, dat schmeckt nach Meer…!
dorto Tomaten-Gurken-Dill-#Risotto, fiin rieben Meerrettich un noch een lütt Salat
broaden up „Finknwarder Aart“ in Speck dorto lecker Braadkantüffeln un Gurken-Salaat
in lecker Pomery-Senf-Schü, dorto warm Gemös und Gurkensalaat in Rahm
braden, up Surkruut-Kantüffelpürre un Jus vun Krustendiert
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!