Profilbild von Restaurant Alte Friesenstube 1648
Restaurants in Westerland

Restaurant Alte Friesenstube 1648

4.7(3)
regional

Speisekarte von Restaurant Alte Friesenstube 1648

Beliebte Gerichte von Restaurant Alte Friesenstube 1648

Een Dutzend Wiinbargschneckem

18,50
1

mit uns lecker #Curry-Krüderbodder

Fiin hacktes vun Rind, kannst man Tatar seggen

22,50
35,00 oder as Hauptspiies
1

mit allns, wat dorto hörrt mit Freesenbrood oder kott anbraaden, un `rösten Zippeln, Jus un Braadkantüffeln

„Gianluca & Nicola“

21,50

fiin sneden Schieven vun Kalbsrücken mit husmokter Schü vun Thunfisch. In Italien seggt man <#Vitello Tonnato> dorto

Vorspeisen

„Gianluca & Nicola“

21,50

fiin sneden Schieven vun Kalbsrücken mit husmokter Schü vun Thunfisch. In Italien seggt man <#Vitello Tonnato> dorto

Jacobsmuscheln

21,50

op anwarmten Wakame-Algensalaat an Safranschü

Anzeige

Een Dutzend Wiinbargschneckem

18,50
1

mit uns lecker #Curry-Krüderbodder

Roote Beet-#Carpaccio

19,00

mit broden Scampi un een fiin Vinaigrette

Fiin hacktes vun Rind, kannst man Tatar seggen

22,50
35,00 oder as Hauptspiies
1

mit allns, wat dorto hörrt mit Freesenbrood oder kott anbraaden, un `rösten Zippeln, Jus un Braadkantüffeln

Variatonen vunt Vörspiisen „Oole Freesenstuv“

24,50

laat di mol överrasch’n, watt wi allns hebbt …

Anzeige

Kees vun unse Keitumer Zeegen

19,00

in Speck inhüllt, dorto Feldsalaat un Kantüffel-Roahmstipp

Suppen

Zippelsupp „Oole Fresenstuv“

11,50

lecker overbackt – so itt se unse Köökchef

Bouillabaise vun edlen Fisch

19,50
29,50 oder för´n Hunger to´n satt warrn

mit krochen Cortinas un huusmokter Sauce Rouille

Oppschlagene Rahm-Supp

15,50

vun un mit #Hummer

Lauch-Kantüffel-Supp

12,00

mit Knoblauchcroûtons

Anzeige

Fleischgerichte

Smoorn Bäckchen vun Ochs

33,50

mit Wottelgemös un Schnittlauchpüree

Carré vun freelopen Schaap

44,50

mit anmaakte Thymiantunk dorto mediterran‘ Gemös un Kantüffelgratin

Rib-Eye-Steak „schön groot“

48,50

mit smoorn Zippeln Honig-Pepper-Schü un Braadkantüffeln

Braaden Aant

34,00

een Holstiener Spezialität freesch ut’n Backofen mit lecker Schü, Rotkruut un Kantüffelklüten vun uns selben maakt

Anzeige

Roulade vuun Rind

29,50

lecker schmord mit Rotkruut un Bodderkantüffeln

En schöön Stück vun Kalb, lecker paniert

34,50

in Österriek heet dat „Wiener Snitzel“,dorto gift dat Braadkantüffeln un Gurkensalat

Fischgerichte

#Matjes, as wenn dat vun de Hauusfruu maakt

24,00

is dorto lecker Braadkantüffeln

Nordfreesische Pannfisch

29,50

as dat wurd all seggt unnerscheedlich Fisch un Kantüffel schmort in de Pann, mit Senfstipp un Salaat, dat schmeckt nach Meer…!

Anzeige

Braaden Filet vun een #Wolfsbarsch

38,00

dorto Tomaten-Gurken-Dill-#Risotto, fiin rieben Meerrettich un noch een lütt Salat

Schull freesch ut de Nordsee

33,00

broaden up „Finknwarder Aart“ in Speck dorto lecker Braadkantüffeln un Gurken-Salaat

Stoven Nordsee-Angeldorsch

34,50

in lecker Pomery-Senf-Schü, dorto warm Gemös und Gurkensalaat in Rahm

Steenbutt ut de Nordsee un #Hummer vun Canada

48,50

braden, up Surkruut-Kantüffelpürre un Jus vun Krustendiert

Anzeige
Entdecke mehr in Westerland
Profilbild von Die Seenot
Die Seenot
3.7(3)
regional
geöffnet
Profilbild von Onkel Johnny’s Strandwirtschaft
Onkel Johnny’s Strandwirtschaft
regional
geöffnet
Profilbild von Restaurant und Bierstube Finn
Restaurant und Bierstube Finn
regional
Profilbild von Wyn. Kitchen. Bar (im Wyn. Strandhotel Sylt)
Wyn. Kitchen. Bar (im Wyn. Strandhotel Sylt)
regional
geöffnet
Profilbild von Restaurant EBBE&FOOD
Restaurant EBBE&FOOD
5(1)
regional
geöffnet
Anzeige

Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!

Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.

Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!

Anzeige