Alte Friesenwirtschaft

(DAUERHAFT GESCHLOSSEN)

weitere Details

Gurtstig 32
25980 Sylt


Speisekarte von Alte Friesenwirtschaft

Zuletzt aktualisiert am 24.04.2020
Klassisch sortiert
Tatarvoriationen vunt Rind op grösteten Swattbrood
Matjes op Freesenbrood un Tuna-Avocado-Tatar
17,00
Einem Gaumenfreund schmeckt dieses Gericht
Jacobsmuscheln
op anwarmten Wakame-Algensalaat an Safranschü
16,50
Een Dutzend Wiinbargschneckem
mit uns lecker Curry-Krüderbodder
11,50
Roote Beet-Carpaccio
mit broden Scampi un een fiin Vinaigrette
16,00
Variatonen vunt Vörspiisen „Oole Freesenstuv“
laat di mol överrasch’n, watt wi allns hebbt …
19,00
Kees vun unse Keitumer Zeegen
in Speck inhüllt, dorto Feldsalaat un Kantüffel-Roahmstipp
14,50
Zippelsupp „Oole Fresenstuv“
lecker overbackt – so itt se unse Köökchef
8,50
Bouillabaise vun edlen Fisch
mit krochen Cortinas un huusmokter Sauce Rouille
12,50
oder för´n Hunger to´n satt warrn
23,50
Oppschlagene Rahm-Supp
vun un mit Hummer
12,00
Lauch-Kantüffel-Supp
mit Knoblauchcroûtons
9,50
Maispoulardenbost op Arften-Kapern-Pürre
an Riesling-Schuum, dorto een Salaat vun Feld
23,00
Filet vun freelopen Schaap
mit anmaakte Knoblauchtunk dorto mediterran‘ Gemös un Kantüffelgratin
28,00
Filet vun Husumer Ochs
op Balsamico-Schalott‘-Gemös un Selleriepürre
37,00
Braaden Aant
een Holstiener Spezialität freesch ut’n Backofen mit lecker Schü, Rotkruut un Kantüffelklüten vun uns selben maakt
25,00
Roulade vuun Rind
lecker schmord mit Rotkruut un Bodderkantüffeln
23,00
Rindertartar, 220gr. lecker anmaakt
mit Freesenbrood un solten Bodder oder kott anbraaden, mit ‚rösten Zippeln, Jus un Braadkantüffeln
28,00
Nordfreesische Pannfisch
as dat word all sego unnerscheedlich Fisch un Kantüffel schmort in de Pann, mit Senfstipp un Salaat, dat schmeckt nach Meer…!
24,50
Filet vun een Dorade Royal
mit Oliven-Thunfisch-Ragout un dorto hebbt wii Rosmarinkantüfelln
26,50
Schull freesch vun Lister Kutter
broaden up „Finknwarder Aart“ in Speck dorto lecker Braadkantüffeln un Gurken-Salaat
22,50
Einem Gaumenfreund schmeckt dieses Gericht
Stoven Nordsee-Angeldorsch
in lecker Pomery-Senf-Schü, dorto warm Gemös und Gurkensalaat in Rahm
25,50
Steenbutt ut de Nordsee un Hummer vun Canada
braden, up Surkruut-Kantüffelpürre un Jus vun Krustendiert
36,00
See-Duevel-Stücken im Serrano-Schinken-Övertrecker
mit Scampi up unsern witten Tomaten-Risotto dorto een Rucolasalaat in oolen Balsamico
30,50
Rode Grütt Rode Grütt!
Kiek mol wat lütt Hein hütt itt. Allùs rundüm hett he vergeten, Rode Grütt, dat issn in Eten! Rode Grütt echt norddüütsch ut Johannisbeeren un anner Frücht, doarto Slagrohm, Vanilletunke oder Ies
8,50
Fleederbeersupp
mit Appeln und Klümp
9,50

Bearbeitungsstand der Speisekarte von Alte Friesenwirtschaft ist der 24.04.2020. Alle Abbildungen Serviervorschläge. Es gilt die jeweils aktuelle Speisekarte im Restaurant.