Ventrèche de thon grillé-laqué façon Umami
Thunfischbauch gegrillt und lackiert nach Umami Art Misopaste konfierte Aubergine Tom Kha von Pilzen mit Koriander und Sesamöl „Sandwich“ von Foie Gras und Ananas mit Kokoscreme
40,00 €
TRONÇONS DE GROSSE SOLE GRILLEE A L'ARETE
Seezunge in dicken Stücken an der Gräte gebraten mit Namteser Butter, Chorizo und Champignons Kleines Sandwich von Hecht mit Jus von Zwiebelsüppchen und Schalentieren Sepia-Lasagne mit Blumenkohl in Anis und Safran, Krevetten und Gurke mit Estragon
BBQ PULLED PORK SANDWICH
Hand-pulled smoked pork with our house-made barbecue sauce, served on a toasted fresh bun with coleslaw and sliced Granny Smith apples.
STEAK SALAD
8-oz. grilled steak on a bed of fresh mixed greens tossed in a blue cheese vinaigrette, with pickled red onions, red peppers and Roma tomatoes, finished with crispy shoestring onions and blue cheese crumbles.
GRILLED CHICKEN SANDWICH
8-oz. grilled fresh chicken with melted Monterey Jack cheese, smoked bacon, leaf lettuce and vine-ripened tomato, served on a toasted fresh bun with honey mustard sauce.